Als er een ding is wat mij heeft geholpen volgens mijn unieke zelf te leven, is het Human Design. 
Als je weet hoe jouw energie werkt en op welke manier je beslissingen maakt, kan jouw creatiekracht vrij stromen. In deze Reading, die via Google Meets zal zijn, duiken we samen in jouw chart en de unieke aspecten die jouw missie hier op aarde kan helpen vervullen. Ik laat je zien op welke manieren je (nog meer) volgens je design kan gaan leven.

Lijkt het je mooi om jouw eigen Design aan de muur te hebben hangen? Je ontvangt een unieke illustratie van jouw Human Design chart aan de hand van je geboortedatum, tijd en plaats. 

In het aankoop proces geef je je geboortedatum, tijd en plaats aan. Het is belangrijk dat de tijd zo preceis mogelijk is. Als je daarover twijfelt, kun je deze aanvragen bij de gemeente waar je geboren bent. 

Zodra we de bestelling ontvangen hebben, neem ik contact met je op om een tijd af te spreken voor de Reading. Als de uitwisseling online plaatsvindt, komt de illustratie per post naar je toe.

 

 

In deze Human Design coaching sessie ga je samen met mij door ontdekken welk type elk gezinslid is en hoe je als ouders je kinderen kan begeleiden om volgens hun design te gaan leven. Voordat we dat doen, zullen we de chart van jou als ouder doornemen en kijken hoe jou energie werkt. 

In de sessie werk ik met één of beide ouders. Mochten er oudere kinderen zijn die er graag bij willen zijn, laat maar weten!

Voor de sessie heb ik van ieder gezinslid de geboorte datum, plaats en exacte tijd nodig. 
Als je die niet hebt, kun je deze aanvragen bij de gemeente waar je geboren bent.

De prijs is voor vier personen. Per extra persoon komt er 30,- bij.
Handgemaakte illustraties zijn niet inbegrepen, deze zijn los te bestellen. De sessie kan plaatsvinden op een life lokatie of via Google meets.

Mocht je nog vragen hebben voordat je wilt boeken, stuur me een mailtje op info@theplantfolk.org 
Ik beantwoord graag je vragen!

Team Reading

€ 250,00

Team Reading

€ 250,00

HUMAN DESIGN OP HET WERK

Hoe werken jullie samen in de meest creatieve manier, zodat volledige potentie kan worden bereikt om jullie boodschap de wereld in te krijgen of de beste service te verlenen...

Wie heeft de energie om te starten en initieren? En wie verzamelt alle informatie in de luwte van de storm? Slecht in organiseren? Misschien lijkt dat maar zo.

Aan de hand van jullie unieke Human Design charts laat ik jullie  zien waar ieders talenten en valkuilen liggen, hoe jouw energie die van de ander ondersteunt en hoe je je energie kan beschermen. 

In jouw design kun je zien wat je nodig hebt in uitwisseling met de ander en hoe je het best nieuwe informatie opneemt en verwerkt. Je krijgt inzicht in wat je misschien ergens al wel voelde; het is een permissie om, ook op je werk, helemaal jezelf te zijn.

Tijdens de sessie, op lokatie of online, neem ik je mee door deze specifieke aspecten van jullie Design, zodat communicatie weer gaat vloeien en jullie caseload minder als worsteling gaat voelen. 

Meer weten? 
Bel me gerust: 0657551104

Vanaf prijs, gebaseerd op 4 personen

If there is one thing that brought me closer to my wider self, it’s Human Design. Knowing how my energy works and how to make the most aligned decisions has been a blessfull permissionslip to live according to my unique purpose on earth. 

In the reading you will learn how the energy of your Type works, in what unique way you manifest and co-create with All That Is and how to master your challenges. 

We will join on Google Meets for one hour and a half and explore your roadmap to the life of your desire. Make the booking here and I’ll get in touch with you!
Please know: the more accurate your time of birth, the more accurate your chart!

* This Reading does not include a hand illustrated birth chart.

Set Paddestoelen

€ 49,00

Set Paddestoelen

€ 49,00

Set van zes paddestoelen in aardse kleuren. Voor decoratie of om mee te spelen.
Wil je de paddestoelvriendjes als slinger? Je kunt hieronder kiezen voor die optie. Ze worden dan voor je aan een drie meter lang touw bevestigd.

Als je ze zonder ophang draadje wil, kun je dat even laten weten in het opmerkingen veld.

Alles aan Eefje is lief. Hoe haar oren staan, haar oogjes en ook haar intense liefdesverklaringen. Jaja, liefdesverklaringen inderdaad. Ze gaan de hele dag door. En Eefje is knap, heel knap. Al is ze zich daar verre van bewust. Toch vindt ze op de foto gaan een van de leukste dingen, naast het graven van kuilen, tunnels eigenlijk. Soms denken we, waar gaat ze toch naar toe! Maar ze komt altijd weer terug, want die knuffels van Margarit, haar geliefde zusje Mila en die heerlijke pompoenen, appeltjes en stukjes meloen zou ze voor geen tunnel, euh goud willen missen.

En oh wat is Mila leuk. Ze is zo’n heerlijke bezige bij. Altijd moet alles opgeruimd worden; de bezem, de schep, de emmer. En Eefje kijkt vol verwondering toe. Soms zie je haar denken “wat een uitslover”, maar toch is er altijd alleen maar liefde tussen die twee. Stiekem wordt dat opruimen natuurlijk wel gewaardeerd. Je krijgt Mila ook bijna niet op de foto. Daar is ze veel te druk voor. Druk met het maken en vullen van haar nest. Alles gaat erin; planken, bakken van de geiten, een gestolen emmer van Willem. Dus Margarit moet af en toe komen om de attributen naar de rechtmatige eigenaar terug te brengen. En dat is soms nog wel een uitdaging. Want wat Margarit uit de stal haalt, legt Mila weer netjes terug. Het is een hele klus, waar Mila ten zeerste van geniet.

 

Er zijn dus heel wat verschillen tussen de zusjes, maar de grootste overeenkomst zijn de liefdesbetuigingen. En zo met z’n drietjes en met de rest van de kudde beleven ze avonturen met elkaar in een wereld die wellicht niet altijd even vriendelijke is daarbuiten, maar welke binnen de geborgen houten hekjes van het Nobele Erf een veilig en liefdevol vertoeven biedt.

 

Het kon niet uitblijven dat de verhalen van Mila & Eefje vereeuwigd zouden worden. Dus op een goede dag werden ze opgetekend in tekst door Donata van der Goorbergh en geillustreerd door mijzelf om samen te smelten in een geweldig lief kinderboek. Een kinderboek die hopelijk de harten van alle leeftijden zal verwarmen en iedereen die dit boekje leest zal inspireren om varkens te zien als onze kameraden op deze bijzondere aarde, bijzondere wezens waar we nog zoveel van kunnen leren.

Puzzel van het boekje van Mila en Eefje. 
Mila en Eefje zijn twee zusjes en wonen op de Nobele Hoeve. Ze beleven heel veel avonturen. Met het boekje kunnen kindertjes de avonturen mee beleven. En met de puzzel komen Mila en Eefje nog meer tot leven!

De puzzel is niet te makkelijk. Het is echt wel even puzzelen voor hij in elkaar zit.

© The Plant Folk 2023

Fotografie door Lisette Kreischer