Als intuïtiveling wijd ik een groot deel van mijn leven aan het vinden van mijn innerlijke stem. Toen ik me ging verdiepen in Human Design vielen veel stukjes op zijn plek en opende zich nieuwe poorten om de diepte van het bestaan verder te doorgronden. Laagje na laagje bleef ik afpellen om los te laten wat ik niet ben en te worden wie ik al was.

Het voelen van Liefde en in verbinding zijn met Moeder Aarde is mijn anker in alles wat ik doe. De vreugde die ik ervaar in mijn onderzoek naar de relatie tussen de Kosmos in het groot en bewegingen zo klein deel ik het liefst in één op één verbindingen.

Van jongs af aan zijn tekenen en schrijven mijn uitingsvormen geweest en op de Kunstacademie leerde ik gevoel omzetten in beeld en een concept te personifiëren.

Ik heb vijf prachtige kinderen op de wereld mogen zetten en we leven als gezin plantaardig vanuit de hartenwens om dierenleed te beëindigen. In ons hectische gezin geeft Human Design ons tools om samen tot oplossingen en beslissingen te komen.

 

Ik verheug me erop met je samen te werken en jou de ingang te geven je innerlijke stem te vinden en daarop te vertrouwen, zodat je aan gaat trekken wat voor jou bedoeld is.

 

 

 

 

© The Plant Folk 2023

Fotografie door Lisette Kreischer