Je eigen Design Leven, een op een traject

Het verlangen van je hart leren kennen. De kracht voelen om heldere keuzes te maken. Keuzes die helemaal afgestemd zijn op jouw unieke levenspad. Het klinkt simpel en soms gaat het moeiteloos. Misschien heb je ontdekt welk Human Design type je bent, of misschien heb je besloten nooit meer over je grenzen te gaan en voortaan bewuste keuzes te maken. En dan gebeurt er weer van alles. Ineens is de weg weer doolhof of lijkt de mist niet meer op te trekken, waardoor je het gevoel hebt vast te zitten in omstandigheden. 
Volgens je 'Design' gaan leven kan bevrijdend voelen, maar ook flink wat uitdagingen met zich mee brengen.
In je innerlijk landschap bijvoorbeeld in de vorm van angst om dingen los te laten, maar ook in de omstandigheden waarin je leven zich bevindt. Mensen om je heen veranderen mee of niet en zo krijgen verbintenissen soms een andere dynamiek.
 
Het volgen van je innerlijk kompas is niet altijd een weg van vreugde en lichtheid. Er is van alles in beweging. Je cellen herschikken zich en dat kan gevoelens van eenzaamheid, schuld en angst naar boven brengen. Heb jij het gevoel dat je in dit proces iemand kan gebruiken die een stukje met je mee loopt? Dan ben ik misschien jouw klik voor nu.

Je eigen Design leren leven is een proces

Het traject wat we samen lopen is er een van laagjes afpellen. Achter je laten wat je niet meer nodig hebt. Dit kunnen (kleine) belemmerende overtuigingen zijn, maar ook zichtbare aspecten in je leven. Het kan ook zijn dat er geen significante verschillen zullen zijn. Wat ik je aanbied is een set van tools die al in jou aanwezig zijn om vrijer en met een gevoel van richting door het leven te wandelen. Het kan heel goed dat dat voor jou rennen wordt, of dat jij het nodig hebt om een droomdagboek bij te houden, of erachter komt dat mediteren voor jou minder belangrijk is. Het kan echt van alles zijn. Het succes van het traject hangt af van je uiteindelijke bereidheid tot overgave (dit hoeft geen non-actie te zijn), maar hiermee kan ik je juist ook helpen.

Jezelf herkennen in je Design is een ding; loslaten wie je dacht dat je was is een tweede