Projectors

20 % van de samenleving
Strategie: Wachten op de uitnodiging
Het teken dat je volgens je design leeft: gevoel van succes
Het gevoel van verbittering is het teken om weer volgens je design te gaan leven

Projectors zijn hier om verbindingen te zien en te maken. Ze zijn als het ware de schakel tussen de andere types. Zij hebben als taak te doorgronden hoe samenwerkingen lopen en te leren over processen van het menszijn. Ze geven richting aan de toekomst, door hun kennis en visie te delen. Projectors hebben hun sacral center niet gedefinieerd waardoor zij, net als Manifestors en Reflectors, niet kunnen vertrouwen op een constante (werk) energie. Een negen tot vijf baan kan daardoor een flinke uitdaging zijn voor een Projector. 

Strategie

De strategie van een Projector is wachten op de uitnodiging. Geduld is iets wat een Projector subliem onder de knie kan krijgen. Wachten betekent rusten, mijmeren, werken aan projecten waarvan je voelt dat die eraan komen. Mediteren, uitwisselen met het Universum; in je hart voelen wat je wenst als volgende opdracht. Moodboards maken, lezen over wat je interesseert, ga zo maar door. Hierdoor zal de juiste uitnodiging op het pad van de Projector verschijnen. Je kan het bijna voelen aankomen.  Bij een uitnodiging voor een project is het belangrijk nauwkeurig te voelen (je innerlijke autoriteit te gebruiken)  of dit is waar je je energie aan wilt besteden. Dan op tijd weer rust nemen. Zo is het 'wachten' van een Projector meer een contemplatie, een retraite voor de volgende uitdaging.

Succes versus verbittering

Succes is gek genoeg het teken dat de Projector op het juiste pad zit. In eerste instantie vond ik het meer passen als thema bij een Manifestor of een Generator, maar juist omdat je als Projector hebt te wachten, wat bij tijd en wijle best frustrerend kan zijn, voelt een perfect project als een waar succes. Het voelt als het vieren van je geduld. De precisie van het in stilte manifesteren is specifiek talent van een Projector.  De uitnodiging die volgt op het wachten is het bewijs dat mensen het briljante in je werk zien. Zo logisch: de andere kant van succes is verbittering. Een Projector die niet volgens zijn voorgestelde strategie leeft, zal zijn talenten en kennis opdringen,  waardoor de energie niet stroomt en daardoor wordt afgewezen of samenwerkingen blijken niet de juiste te zijn. Het gevoel dat dingen niet stromen, zorgt uiteindelijk voor verbittering. We proberen het misschier zelfs helemaal niet meer. We hebben eigenlijk allemaal geleerd om op dingen af te gaan en te initiëren om tot succes te komen. In deze maatschappij waarin presteren als belangrijk wordt gezien gedragen we ons allemaal als Manifestor.

 

Nu lijkt het of een Projector beter niet kan initiëren. Dit is natuurlijk niet zo. Als een samenwerking al loopt door een juiste uitnodiging, kan een Projector (afhankelijk van verdere details in de chart) prima het voortouw nemen. Projectors met een gedefinieerd keel center en/of gedefinieerd milt center zullen meer stromende energie ervaren als ze hun diensten of product 'ongevraagd' aanbieden, dan Projectors die deze centers niet gedefinieerd hebben. Hoe dieper je jouw chart induikt, hoe meer nuance verschillen je zult ontdekken. Het is als de codes kraken van de meest beveiligde kluis. Echter, de basis voor een leven in flow blijft steeds terug te keren naar je strategie en autoriteit.

'FOR PROJECTORS IT'S ALL ABOUT THE TIMES BETWEEN WAITING RESTING AND PREPARE. MAKE YOURSELF READY FOR THE INVITATION'
-
RA URU HU

© The Plant Folk 2023

Fotografie door Lisette Kreischer