Sacraal center

Thema's van het sacraal center:
Vitaliteit en Energie
Verantwoordelijkheid
Beschikbaarheid
Sexualiteit

 

Het Sacraal center correspondeert biologisch met de vruchtbaarheidsorganen. Als één van de drie motor centers, levert het Sacraal veruit het meeste energie.
Al het leven op aarde wordt gegenereerd vanuit de creatieve kracht in dit center. De oerenergie zorgt voor overleving door voortplanting en de impuls om ons nageslacht te verzorgen. Sexualiteit, werk, vruchtbaarheid, vitaliteit, ontwikkeling en volharding zijn de thema's die bij dit center horen.

 

Gedefineerd Sacraal

70 % van de mensheid

Als jij in je chart een gedefinieerd sacraal center hebt, maakt dat jou een Generator (of Manifesting Generator). Je hebt een consistente, betrouwbare energie stromen in dit center in je onderbuik. Deze werkt als een betrokken motor en is ontworpen om te reageren op alles wat voorbij komt doormiddel van brommende onderbuik geluiden. Het instemmende hmm-hmm of weigerende uh-uh is het extra beslissing mechanisme van de Generator. Naast je persoonlijke innerlijke autoriteit heb je altijd toegang tot deze zeer reactieve motor.
De sacrale innerlijke gids van bijna 70% van de wereld bevolking nog grotendeels onontdekt, is een gigantisch potentieel voor de bewustwording en ontwaken van de mensheid. Het ontvankelijke reactievermogen van een gedefineerd Sacral is ontworpen om op een verzorgende, gezonde, eerlijke, creatieve en volhardende manier te reageren op hetgeen het ontmoet.

Het Sacraal werkt als een ingebouwde batterij met een werk/rust cyclus die elkaar steeds opvolgt; als de batterij helmaal leeg is, is rusten aan de beurt. Na een goede nachtrust is de batterij weer opgeladen.

Ongedefineerd Sacraal

30 % van de mensheid