Generators en Manifesting Generators

80% van de samenleving
Strategie: reageren
Teken dat je volgens je design leeft: tevredenheid
Teken dat je niet volgens je design leeft: frustratie

 

Generators zijn de werkbijen van onze samenleving. Een gedefineerd sacral center is het ultieme kenmerk van generators. Hierdoor heeft de generator toegang tot een constante stroom van energie. Generators staan s'morgens op, gaan de hele dag aan het werk en als hun batterij op is, nemen ze rust. De batterij wordt opgeladen en daarna kunnen ze weer aan de slag.  Werkbijen, geen werkslaven, ieder type en juist generators hebben het nodig iets te doen waar ze echt blij van worden. Doen ze dat niet komt hun not-self-theme naar boven en dat is voor Generators Frustratie. Ieder type heeft een not-self-theme waaraan je kan herkennen of je je design leeft. Uiteraard kent een generator ook boosheid en een manifestor ook frustratie, maar de specifieke (aanhoudende) emotie van elk type is een aanwijzing om andere keuzes te maken in je leven. 


Met de scheppende, vruchtbare energie van hun gevulde sacral center zijn generators de voortplanters van de aarde. Ze houden projecten, werk en het leven gaande

The Generators Strategy

Human design heeft een voorgestelde strategie voor elk type. Een soort van algemene richtlijn waarmee je balans uitnodigt in de richting die je leven neemt. Nog voordat ons wordt gevraagd om een beslissing te nemen, is je strategie een manier waarop we flow creëren in ons unieke levenspad. Voor Generators luidt de strategie reageren. Met een gedefineerd Sacral centre heeft de Generator een contant vuurtje branden in de onderbuik, dat reageert op wat er voorbij komt. The Sacral is het stromende midden van alle chakra's met een heldere reactieve functie (ook voor mensen met een ongedefinieerde sacraal, maar niet constant, dus minder betrouwbaar). Het sacraal reageert met 'uh-uh' (nee) of 'hm hm' (ja).  Generators worden uitgenodigd op situaties  en vragen te 'reageren'. Om nog specifieker volgens ons Design te leven, heb je een eigen innerlijke autoriteit dat niet gelinkt is aan het type dat je bent. Leuk om te weten; als je als Generator gaat oefenen met de 'brommende' onderbuik geluiden, zullen je sacral en jij steeds beter op elkaar afgestemd raken. Vaak doen Generators dit al en hoor je hun onderbuik in gesprekken 'mee knikken'.

Manifesting Generators

Deze groep generators hebben net als de 'gewone' generator hun sacral gedefineerd, maar hebben de extra mogelijkheid om te initiëren. Net als een Manifestor kunnen zei initiatief nemen. De strategie van Manifesting Generators is zowel reageren op wat er voorbij komt, als te initiëren. Dit is hun Super Power. Ze worden wel Multi-Hyphenates genoemd. Met het vermogen om met meerdere projecten tegelijk bezig te zijn en zowel te werken als op te starten zijn Manifesting Generators kunnen vanuit hun design zich goed verbinden aan meerdere projecten tegelijk. Om er achter te komen wat bij je past, is het als Manifesting Generator belangrijk om in te tappen op je Inner Authority, omdat je de drive hebt om te gaan en gaan en gaan. En dan kan zelfs de energie van een ManiGen opbranden. 

 

'A GENERATOR LIVING HIS DESIGN IS A TRUE ALCHEMIST'

© The Plant Folk 2023

Fotografie door Lisette Kreischer